Een gedachte over “Jan Winkelmolen – De mulder staat in brand Video”

 1. Zou je onderstaand bericht kunnen plaatsen.
  B.v.d.
  Peellandrit zaterdag 26 augustus 2017
  Op zaterdag 26 augustus organiseert Oldtimer bromfietsclub “De Vette Bougie” voor de negende een toertocht voor oldtimer bromfietsen, solexen, snorscooters en oldtimer motoren met een open inschrijving. Iedere liefhebber is welkom.
  Een geheel bewegwijzerde (op fietspad en rijbaan) tocht van 115 km voert U langs en door Peel en Maas dorpen in oost Brabant . Halverwege een pauzeplaats voor koffie en thee of fris en een hapje aangeboden door de Vette Bougie.
  Kortom een afwisselende route geheel op eigen tempo te volbrengen zodat men rustig kan genieten van de uitgezette toertocht.Inschrijving is van 9.00 tot 10.30 uur bij Natuurpoort De Peel, Leegveld 8a 5753 SG Deurne. Van hieruit is ook het vertrek vanaf 9.30 uur tot 11.00 uur.Er is uiteraard een bezemwagen onderweg of indien mogelijk reparatie ter plaatse .
  Deze rit is een mooie gelegenheid om je ervaringen met andere deelnemers uit te wisselen. Inschrijving bedraagt € 5.— Inbegrepen consumptiebon (koffie of thee) bij de start en routebeschrijving met consumptiebon voor pauze plaats.
  Wij Oldtimer Bromfietsclub “De Vette Bougie” hopen U op deze dag te mogen verwelkomen en veel plezier tijdens de rit gewenst.
  Ook willen wij graag verwijzen naar onze beurs die zal plaatsvinden op 24 september 2017. Laatste zondag van de maand september. Locatie is ook weer Natuurpoort De Peel
  Voor meer info: http://www.devettebougie.nl of ga naar onze Facebookpagina De Vette Bougie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.