alt

Thomas Berge Summernightfever

alt

Met Thomas Berge Backstage

THOMAS BERGE
Zijn grootste hobby is zingen en hij mag dat doen in een kinderkoor. Er zijn audities voor de musical ‘ De geheime tuin ‘ en hij wordt niet alleen aangenomen op 11 jarige leeftijd maar wordt door Johnny Sap van Studio One Records te Enschede uitgenodigd voor een demo. Johnny is razend enthousiast en de hoofdrol in de musical ‘ Oliver ‘ t.b.v. diverse voorstellingen is dan het resultaat.

In 2003,  13 jaar oud, is hij het middelpunt van een marketingconcept bij   Neckerman Postorder Nederland. Het resultaat van Mijn Luchtballon ‘ ‘ is de uitlevering van minimaal 800.000 geluidsdragers oftewel 11 x platina !!! Anno 2006 zorgen singles ,Glimlach Als je lacht , De Mooiste . Als een Droom ’ maar ook de drie cd  albums en de  drie dvd  albums Thomas berger in Holland Thomas Berger in Oostenrijk Thomas in Spanje  “ ‘ in combinatie Met cd album De mooiste  en vele tv shows voor een sterk stijgende populariteit NB. In 2005 alleen al twee keer een 30 minuten tv special bij de TROS.

Absoluut hoogtepunt in zijn nog prille carrière is het toekennen van de Zilveren Harp 2005 door Conamus  uitgereikt tijdens een live optreden met het Metropool orkest op 06-02-2006 door Jochem van Gelder. Thomas is daarmede de jongste Zilveren Harp winnaar ooit !In december 06 Heel Even“ van het nieuwe album ‘Geloof in je dromen Dit album kent als noviteit een 2e CD waarmede de koper zijn favoriete  repertoire van Thomas kan downloaden. Vrijwel elke tv show heeft inmiddels Thomas Berger uitgenodigd als gast !

In elke groteprogramma,s  Nederlandstalig staat hij op de affiche ,succes verzekerd. De vele jeugdige fan,s zullen vooraan staan bij het podium om maar zo dicht mogelijk bij hun idool te staan. Thomas Berger zijn carrière is er een waar menig jonge artiest van droomt. Dat hij er goed uit ziet werkt natuurlijk ook mee om zijn grote jonge schare fan aan te binden. De vele fan’s van de Summernightfevershow weten al dat de zondag middag staat voor hoofdzakelijk Top artiesten van Nederlandse bodem.

Als u liefhebber bent van het Nederlandstalige lied ,mag je deze zondagmiddag zeker niet missen . Vorig jaar was het een fantastische happening ,en dit jaar beloofd ook weer een prachtige muzikale middag te worden.
alt
alt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.